Ouderen spelen met interactieve speeltafel
Senioren spelen met interactieve speeltafel in rusthuis

De BRYM Table stimuleert samenspel!

De naam BRYM is een samenstelling van de woorden 'brain' en 'gym', en past perfect bij het doel van de interactieve hersengymnastiek spelletjes die erop gespeeld kunnen worden!

De BRYM Table en BRYM Table DeLuxe zijn speciaal ontwikkeld voor verzorgingstehuizen, buurthuizen of andere plaatsen waar ouderen bijeen komen. Deze speeltafel draagt bij aan de sociale interactie en sfeer in gezamenlijke ruimtes en is voor iedereen eenvoudig te gebruiken. Hij stimuleert spelenderwijs de hersenactiviteit met verschillende denk- en gezelschapsspellen die ze vast nog kennen van vroeger. Het is ook mogelijk om wielen onder de BRYM-tafel te plaatsen, zodat deze makkelijk te verplaatsen is.

De voordelen:

  • Creëert sociale interactie
  • Stimuleert cognitieve vaardigheden, waaronder het geheugen
  • Helpt het trainen en behouden van goede hand-oog coördinatie
Samen spelletjes spelen met ouderen op onze interactieve speeltafel

 

De software van de BRYM Table

De software is door onze eigen studio afdeling ontwikkeld en is gemakkelijk in gebruik voor ouderen. De software bestaat uit verschillende denk- en gezelschapsspellen waar men zich alleen, tegen de computer of met elkaar mee kan vermaken. Spellen als Mens-Erger-Je-Niet, dammen of puzzelen zijn enkele voorbeelden. Door de multiple touch functie kunnen er tot 4 mensen tegelijk een spel doen.

Lees alles over de software