ISC Kantoor Dronten
ISC Kantoor Dronten

Maak kennis met ISC

Wij creëren leuke en educatieve speelconcepten voor ouderen die hen stimuleren, inspireren en helpen het geheugen en andere cognitieve functies te onderhouden. Met spelletjes die zelfstandig maar ook samen kunnen worden gebruikt, zorgen wij voor meer sociale connectie en zo ook een gelukkiger leven!

Deze passie voor spelen is niets nieuws. Wij ontwikkelen al jaren leuke speelconcepten en kinderhoeken voor ons moederbedrijf IKC, International Kids Concepts. Wij ervaren dat spelen op oudere leeftijd nét zo waardevol is als in onze kindertijd.

Op basis van deze gedachte hebben wij International Senior Concepts tot leven gebracht!
 

Missie en visie

Wij willen een gelukkiger leven creëren voor bewoners van rusthuizen, woonzorgcentra en andere organisaties waar ouderen hun oude dag op een fijne manier kunnen doorbrengen.

Lees onze missie en visie

Gelukkig leven in rusthuizen en woonzorgcentra met ISC

Veilig, eerlijk & duurzaam

Dat is voor ons vanzelfsprekend!

Wij kiezen voor materialen die lang meegaan, veilig zijn en geen schade berokkenen aan het milieu. Dat is niet enkel goed voor onze ouderen vandaag, maar ook onze volgende generaties van morgen.

Lees meer over veiligheid en duurzaamheid

FSC Gecertificeerd hout, voor onze speelconcepten

Eigen fabriek in China

Veiligheid boven alles.

Daarom maken wij alle producten in onze eigen fabriek, waar wij elke stap van het productieproces onder controle hebben. Zo kunnen we met een hand op ons hart onze veiligheid en kwaliteit garanderen.

Lees meer over onze ISC fabriek

ISC produceert speelconcepten in eigen fabriek